06 511 786 76
Sellavie
Rozenbloemstraat 71
Made

Service

Veelgestelde vragen

Soms kopen wij meubelen op, afhankelijk van de staat waarin het meubelstuk verkeert. Denk aan krassen, gaten, scheuren, deuken etc. 
Mochten de meubelen in goede staat verkeren kunt u het best even bellen voor een afspraak. Wij komen de meubelen bezichtigen en dan kunnen wij eventueel een passend bod doen. 

Liever willen wij u vragen om even contact met ons op te nemen, afhankelijk van de staat van de meubelen kunnen wij deze meenemen.

Hiervoor kunt het beste een afspraak maken. Dit doen wij, omdat de ene ontruiming de andere niet is. Als wij de woning zien kunnen wij een inschatting maken aan waarde van de boedel en de benodigde manuren voor de ontruiming. Hieruit blijkt dan of wij er kosten voor in rekening moeten brengen. 

Jazeker! Bespreek dit met een van onze winkelmedewerkers. We rekenen een kleine vergoeding voor het bezorgen van de meubelen. 

Er kan zowel contant betaald worden als gepind. 

Helaas is dit niet mogelijk, wij moeten namelijk betalen voor het afvoeren van meubelen. 

Sommige navigatiesystemen hebben moeite met het vinden van onze locatie. Kunt u ons niet vinden? Voer dan “Drimmelseweg 1, Made” in in uw navigatiesysteem en volg de instructies op. Let op! Dit is dus niet ons postadres!

Hulp bij zoeken

Soms kun je wachten tot je een ons weegt voordat je eindelijk dát ene ding gevonden hebt. Maar niet getreurd. Wij kunnen u helpen! Wie weet is net dát ene object waar u al zo lang op zoek bent binnen ons netwerk te vinden. Wij komen door heel het land en komen bij veel mensen en bedrijven over de vloer.

Wie niet vraagt, wie niet vindt! 😉

Had u nog vragen?

Wij houden van luisteren naar mensen. Als u dus vragen aan ons heeft, of u wilt iets kwijt, dan staan wij u graag te woord. Kom langs in onze winkel, stuur een berichtje of een mail. Bel ons op. Het maakt niet uit, neem contact op met ons op de manier die het beste bij u past. Tot horens!

 

Woningontruiming voor particulieren

Jaren lang was Broere Meubelen het vertrouwde adres voor ontruiming van woningen. Sellavie heeft deze maatschappelijke functie nu overgenomen. We werken nog even vakkundig en leveren de ruimte bezemschoon op.

Sellavie verzorgt woningontruiming bij:

  • Overlijden
  • Faillissement
  • Scheiding
  • Emigratie
  • Nalatenschap
  • Woningontruiming met zorg
Ontruiming van een woning gaat vaak gepaard met emoties. Zeker bij overlijden of faillissement. Onze medewerkers weten hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn. Ontruimen betekent ook zorgvuldig omgaan met kostbare spullen. De ontruimde woning wordt netjes en bezemschoon achtergelaten.
× Vragen? App ons