06 511 786 76
Sellavie
Rozenbloemstraat 71
Made

Ons verhaal

Introductie
Stap voor stap
Onze medewerkers

Leven en wonen zijn aan elkaar verbonden. Je kunt niet wonen zonder dat je leeft en in zekere zin kun je ook niet leven als je niet woont. En om te wonen heb je spullen nodig.

Het leven is mooi. La vie est belle. We proberen allemaal het mooiste uit ons leven te halen. Maar iedereen weet dat het leven soms ook een andere kant heeft. Soms moet je de plek die je thuis is verlaten voor een andere plek. Vaak om een leuke reden, maar soms om minder leuke redenen. Vandaar de naam Sellavie, c’est la vie, maar zonder pretentieus te willen zijn. Na regen komt zonneschijn, maar het hoort er allemaal bij.

Met deze gedachte hebben Jacob en Emiel Zoutewelle in 2019 de lokaal al jaren bekende zaak Broere Meubelen* overgenomen. De onderliggende gedachte is dat de spullen in de winkel, net als mensen, een verhaal hebben. Het ene ding heeft natuurlijk een spectaculairder verhaal dan het andere. Maar het leuke aan spullen een tweede (of derde, vierde, of vijfde) leven geven is, naast dat het duurzamer is, dat de winkel een onderdeel wordt van het verhaal achter de spullen. En daardoor dus ook achter de gebruikers.

Zo gaat het leven dus ook weer door.

* Broere Meubelen is bijna 20 jaar een begrip in Made geweest als winkel voor nieuwe en gebruikte spullen. Vanaf het begin helemaal opgebouwd door Wim en Elly Broere. Zij verzorgden ook huisontruimingen, waarbij het mes aan twee kanten sneed. Mensen werden uit de brand geholpen en de winkel kon soms op die manier aan interessante stukken voor het assortiment komen. Sellavie zet dit gewoon voort. Alleen met een iets ander gezicht.
In de praktijk wordt de manier waarop je leeft voor een heel groot deel bepaald door de spullen waarmee je je omringt.

Stap voor stap

1999
Broere Meubelen
In 1999 opende Wim en Elly Broere hun winkel aan de Rozenbloemstraat in Made. Vóór die tijd heeft Broere Meubelen het nog enige jaren op een ander adres bestaan.
1999
1999 – 2019
20 jaar een begrip in Made
In bijna 20 jaar is Broere Meubelen dankzij de niet aflatende inzet van Wim en Elly een begrip in Made geworden.
1999 – 2019
Oktober 2019
Broere Meubelen wordt overgenomen
Jacob en Emiel Zoutewelle uit Rotterdam nemen Broere Meubelen over en zetten de zaak samen met het echtpaar Broere voort.
Oktober 2019
Januari 2020
Sellavie
Broere Meubelen verandert zijn naam in Sellavie. Een nieuwe richting, maar toch als vanouds, zoals u gewend bent.
Januari 2020
Vandaag
Vandaag de dag
Vandaag staan we nog steeds gewoon klaar om u de beste kwaliteit meubelen en accessoires te bieden. Tevens helpen wij u graag met uw zoektocht naar dát ene speciale product waar u al zo lang naar op zoek bent.
Vandaag

Onze medewerkers

Emiel Zoutewelle

Jacob Zoutewelle

Elly Broere

Wij zien u graag in onze winkel en luisteren met liefde naar úw verhaal.

Spullen met 
een verleden
een toekomst
een verhaal

× Vragen? App ons